A keďže som už s neaktuálnymi pomazánkovými receptmi k hriankám začal, tak tu mám ešte jeden. Jedná sa o obdobný recept. Potrebujeme:
2 x paradajka
1 x avokáda
1 x citrón
1 x soľ
1 x olivový olej
Opäť pokrájame paradajky čo na najmenšie kúsky, pridáme avokádovú dužinu, citrónovú šťavu, soľ a olivový olej. Jedná sa o výbornú nátierku. Recept som získal počas jednej grilovačky od kamarátky modelky, ktorej meno pre istotu neuvediem (aby zákerní ľudia nezávideli, ja medzi takýto typ ľudí nepatrím, keďže keby som chcel tiež by som mohol byť model... ale nechcem), ale chcem tým povedať, že ak na takýchto nátierkach fungujú modelky, tak sa nemusíte strachovať, že priberiete... Čo nie je zlé :D
pondelok 1. novembra 2010
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára