sobota 21. augusta 2010

Chlieb vo vajci

Tento recept je veľmi užitočný v prípade, že sa vám zvýšilo pečivo z predošlého dňa a dnes už nevyzerá najčerstvejšie. V takomto prípade odporúčam vziať vajcia (množstvo určuje množstvo pečiva, ktoré chceme obaliť) a vymiešať ich so štipkou soli v hlbokom tanieri. K vajciam môžeme pridať aj trochu mlieka. Vezmeme pečivo, porežeme ho na kúsky a obalíme v pripravenom vajci. Na panvicu dáme trochu oleja a chlieb obalený vo vajci z oboch strán opražíme. To je všetko. Jednoduché, čo? Tento recept je praktický aj pri bezlepkovom pečive, ktoré tvrdne rýchlejšie ako to normálne pečivo. Ja osobne mám najradšej chlieb vo vajci s plátkom syra, ale ako ho budete konzumovať vy, už nechám na vás. :D

0 komentárov:

Zverejnenie komentára