Omrzelo vás na opekačkách opekať stále dookola to isté? Myslím tým klobásy alebo párky, slaninu a cibuľu? Mám pre vás riešenie. Potrebujeme:
1 x olej
1 x kuracie mäso
1 x zemiaky
1 x cubuľa
1 x paprika
1 x paradajka
1 x soľ
1 x čierne mleté korenie
Vezmeme alobal, ktorý dvakrát preložíme a jeho boky pridvihneme. Do stredu vložíme kúsok kuraciny, ktorú osolíme a okoreníme a obložíme pokrájanými zemiakmi, cibuľou, paradajkou a paprikou. Ak nemáme čerstvú zeleninu, môžeme použiť lečo. Živánsku polejeme olejom a obalíme alobalom. Už nám neostáva čakať na nič iné ako na vhodnú pahrebu alebo rozohriatu rúru. :D
Rada pre začiatočníkov: Do živánskej môžeme pridať aj kukuricu a huby alebo na kolečka pokrájanú klobásu alebo párok, respektíve kúsky slaniny. Prakticky tam môžeme pridať všetko na čo máme chuť. Uhorku neodporúčam... :D
sobota 21. augusta 2010
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára