nedeľa 19. decembra 2010
Zapekaný plesňový syr
Zverejnil Janko o 12:44:00 Menovky: Recept
Určite poznáte okrúhle syrové kolieska s bielou plesňou. Práve takýto syr sme minule skúšali zapekať. Po rozbalení syra z papierového obalu zistíme, že syr sa nachádza ešte v akomsi alobale. Z tohto papierovo-kovového obalu ho nevyberáme, ale vložíme na desať minút do rúry. Po vybratí je syr úplne mäkký a naťahovací. Je ho možné použiť na konzumáciu k zemiakovej kaši, je diétnejší ako vyprážaný a navyše je s ním podstatne menej práce ako pri obaľovaní a vyprážaní. Pečený syr je možné použiť ako prílohu k mnohým jedlám ako napríklad aj k spomínanému chlebu pitta. Jedlo je hotové prakticky hneď a bez námahy. Toto jedlo si dokonca dokáže pripraviť aj Zuzka a to úplne sama. :D
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára