štvrtok 6. mája 2010

Horčicovo-kečupová omáčka

Vravíte, že nemáte chuť na nič slané, radšej by ste zjedli niečo sladké, ale mäsa sa nedokážete vzdať? Mám pre vás nový recept. K príprave potrebujeme:

1 x kúsok kuracieho mäsa (preferujem prsia)
1 x olej
1 x horčica
1 x kečup
1 x smotana
1 x gustín

Na panvicu nalejeme olej a nahádžeme naň kuracie mäso pokrájané na malé kúsky. Necháme poptražiť. Na popražené mäso pridáme kečup, množstvo volíme podľa chuti. Taktiež je potrebné dochutenie lyžičkou až dvoma horčice. Necháme chvíľu na panvici a zatiaľ vylejeme do mištičky smotanu, ktorú premiešame s kávovou lyžičkou gustínu. Smotanu s gustínom vlejeme na panvicu a necháme prevrieť. Omáčka je hotová.

Rada pre začiatočníkov: K takejto omáčke sú ideálne cestoviny od špagiet po fussili. Myslím si však, že omáčka bude chutiť rovnako dobre aj so zemiakovou kašou. The end.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára